hoe werkt DE DHZ Wasstraat

DHZ | WASSTRAAT

PLAN EEN AFSPRAAK

Plan voor je eerste bezoek aan de Doe-Het-Zelf-Wasstraat een afspraak. Tijdens je eerste bezoek krijg je persoonlijk uitleg over de selfservice truckwash. De wasstraat is normaal gesproken onbemand. De eerste persoonlijke afspraak is daarom een vereiste. Een medewerker geeft je dan een korte introductie van de wasstraat voor bussen, vrachtwagens en andere voertuigen. Daarna kun je zelf aan de slag in de wasstraat.

START MET WASSEN

Na de introductie, kies je het geschikte programma voor het voertuig en kun je direct starten met wassen. De wasstraat bevat alle hulpmiddelen voor een brandschoon resultaat, zoals hogedrukspuiten, wasborstels en een zeepkanon. Bekijk onderstaande video, waarin de werkwijze van de selfservice truckwash wordt uitgelegd.

ALTIJD BEREIKBAAR

Na de eerste afspraak, kun je het kenteken in het klantensysteem laten zetten. Het is dan tijdens openingstijden altijd mogelijk de wasstraat te gebruiken. In het weekend is het ook mogelijk om te wassen op afspraak.

EENMALIG OF ONBEPERKT WASSEN

In de wasstraat kun je jouw voertuig tegen een eerlijke prijs wassen. Naast eenmalige wasbeurten, kun je ook een abonnement of klantenpas aanschaffen. Met een abonnement kun je onbeperkt wassen. Abonnementen kunnen per maand of per jaar worden afgesloten. Een klantenpas levert je bij iedere wasbeurt 10% korting op.

Bekijk de video

In de video wordt de werkwijze van de selfservice wasstraat van de Doe-Het-Zelf-Wasstraat uitgelegd.

bedieningsinstructie

Ga je de truckwash voor het eerst gebruiken? Bekijk dan eerst onze bedieningsinstructie. De maximale toegestane afmetingen voor voortuigen in de wasstraat zijn: 2,6 meter breed, 4 meter hoog en 20 meter lang.

 

Let op: het gebruik van de selfservice wasstraat is geheel op eigen risico.

 

Klik op de knop om de bedieningsinstructie te bekijken.

heeft u vragen?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op!

ADRES

DHZ Wasstraat

Loods 9

Den Heikop 5, 5424 SV

Elsendorp