DHZ Wasstraat

BUSSEN | VRACHTWAGENS | CAMPERS

Over ons

Snel, eenvoudig en tegen een eerlijke prijs in de omgeving van Gemert en Boxmeer met je voertuig door een volautomatische wasstraat? Dat kan in de DHZ-truckwash op het terrein van MKG Koeriers in Elsendorp. Het is een onbemande, selfservice truckwash en een uniek concept in de omgeving.

kernwaarden

SNEL EN EENVOUDIG

Na een eerste afspraak met een introductie van de wasstraat, was je het voertuig eenvoudig en snel. De wasstraat bevat alle hulpmiddelen om het voertuig grondig te reinigen. Met de hogedrukspuiten en het zeepkanon verwijder je eerst het grove vuil. De automatische wasstraat doet de rest. De wasstraat is geschikt voor allerlei voertuigen: van campers en bussen tot bakwagens en trucks.

EERLIJKE PRIJS

In de wasstraat kun je jouw voertuig tegen een eerlijke prijs wassen. Je kunt je voertuig eenmalig wassen, maar je kunt ook een abonnement aanschaffen. Met een abonnement kun je onbeperkt wassen. Abonnementen kunnen per maand of per jaar worden afgesloten.

GOEDE BEREIKBAARHEID

Na de eerste afspraak met introductie, kun je het kenteken van het voertuig in het klantenbestand laten opnemen. De camera scant bij binnenkomst het kenteken, waardoor de roldeur automatisch opengaat. Zo kun je de onbemande wasstraat tijdens openingstijden altijd gebruiken. Door de directe ligging aan de provinciale weg N272 in Elsendorp, is de selfservice wasstraat eenvoudig te bereiken. Zo kun je na een korte tussenstop om je voertuig te wassen, direct weer op weg.

heeft u vragen?

Heb je vragen omtrent de instructies of een hele andere vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op of maak een afspraak.

ADRES

DHZ Wasstraat

Loods 9

Den Heikop 5, 5424 SV

Elsendorp